Ataköy Ayak Sağlığı Merkezi

Ataköy 9. Kısım Atrium içerisinde bulunan Podiclinic Ataköy Ayak Sağlığı  Merkezi, Türkiye’deki üniversitelerin Podoloji  bölümlerinden mezun Podologlardan ve Medikal Ayak Bakımı alanında yetkin Alman okullarının Medikal Ayak Bakım uzmanlığı bölümlerinden  ve  oluşan tecrübeli kadrosu ile  hizmet vermektedir.

Podiclinic Ataköy Ayak Sağlığı Merkezi

Gün boyunca vücudun tüm yükünü taşıyan ayaklar; özel bir bakım gerektirmektedir. Günümüz şartlarında kullanılan konforlu olmayan ayakkabılar ve ayakta uzun saatler çalışmak ayak deformelerine neden olabilmektedir. Ayrıca diyabet ( şeker hastalığı), mantar hastalıklarının bulaşmasına zemin hazırlayan sauna, havuz gibi alanlarda vakit geçirmek, kronik hastalıklar, kullanılan bazı ilaçlar ya da genetik faktörler ayak sağlığı konusunda birtakım problemlere yol açmaktadır.
Podiclinic Ataköy Ayak Sağlığı Merkezi ayak bakım ünitesi;  tırnak mantarı, deri mantarı, tırnak batması, nasır, siğil veya topuk çatlağı şeklinde karşımıza çıkan ayak sorunlarına çözümler sunmak amacıyla hizmet vermektedir.
Podiclinic Ataköy Ayak Sağlığı Merkezi’nde tüm medikal ayak bakımı işlemleri steril alet ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır. Ayaklarınızı sağlığınıza kavuştururken, hijyen ve sterilizasyon kurallarına da üst düzey önem vermekteyiz.
Ayak Sağlığınızı desteklemek için Almanya’nın ayak bakımında 1 numaralı markası Laufwunder-Mykored ürünleri ile çalışıyoruz. Ürünlerimiz Bakanlık onaylı ve resmi ithalatçı garantilidir.

Ataköy Ayak Sağlığı Merkezimizde uygulanan ayak bakım hizmetleri şunlardır:

*Medikal Ayak Bakımı ( Podolojik Kompleks Bakım / Genel Bakım)
*Diyabetik Bireylerde Koruyucu Ayak Sağlığı uygulamaları
*Batık Tırnak bakımı
*Tırnak Teli uygulaması ( *ameliyatsız batık tedavisi)
*Tırnak Bant uygulaması ( *ameliyatsız batık tedavisi)
*Deforme /  Kalınlaşmış Tırnak Bakımı
*Tırnak Mantarı Bakımı (Onikomikoz)
*Deri sertleşmesi/kalınlaşmasına yönelik bakım
*Nasır / Hiperkeratoz
*Çatlak Topuk bakımı
*Medikal El Bakımı
*Sporcu Ayak Sağlığı
*Hamilelere Özel Ayak Sağlığı uygulamaları
*Ayak Detoksu ( İon Detox)
*Kişiye Özel Tabanlık ( Özel Yapım Ortopedik Tabanlık)
*Kişiye Özel Silikon Ortez Hazırlanması

Hakkımızda Detaylı Bilgi için bize ulaşın:

Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayın :
Podiclinic Ataköy Ayak Sağlığı Merkezi’nde ilk muayene / ilk kontrol seansı hizmetleri ücretsiz olarak verilmektedir. Randevu ve detaylı bilgi için 02125600260 & 05322609132  Podiclinic Ataköy Ayak Sağlığı Merkezi’ne ulaşabilirsiniz.
Ataköy 7-8-9-10. Kısım mah. Karanfil sk. No: 2 Atrium Çarşı Kat:1 No: 156 Bakırköy / İstanbul adresinde hizmet vermekteyiz. Detaylı  adres ve yol tarifi için tıklayın:

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir